AĞAÇ İŞLEME MAKİNELERİ-İNTERMOB Genişleyen Kapsamı ve Yenilikleriyle Fuarcılıkta Çıtayı Yükseltmeye Devam Ediyor.

29. Ağaç İşleme Makinesi - Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı ve 19. İntermob –Uluslararası Mobilya Yan Sanayii, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarları, 22-26 Ekim 2016 tarihlerinde yeniliklerle geliyor. Katılımcı ve ziyaretçilerine sadece fuar süresince değil, her zaman ürün ve firmalarını tanıtma konusunda destek olmayı amaçlayan fuarlar, yenilenen web siteleri, sosyal medya hesapları ve ProMatt özel bölümüyle sektörde çığır açmaya hazırlanıyor.

Web Sitelerimiz artık daha kapsamlı

Katılımcı ve ziyaretçilerimizle etkili iletişim kurmak, sürekli bağlantı halinde olmak ve onlara ürün ve hizmetlerini en iyi şekilde tanıtma konusunda maksimum katkıyı sağlayabilmek amacıyla www.agacmakinesi.com ve www.intermobistanbul.com adresleri çok daha etkin, ilgi çekici ve kullanım kolaylığı açısından daha verimli olacak şekilde güncelleniyor. Daha kaliteli ve hızlı hizmet için ara yüzü ve fonksiyonları geliştirilecek web siteleri ile birlikte fuar ile iletişiminiz fuar döneminden ibaret olmakla kalmayıp bütün yıl faydalanabilinecek bir deneyim haline geliyor.

Sosyal Medya Hesapları ile Ağaç İşleme Makineleri-İntermob Fuarları Size Bir Adım Daha Yakın

Sosyal Medya Kullanımının ve dijital pazarlama gereçlerinin her geçen gün daha önemli hale geldiği günümüz iş dünyasında sizlerin tanıtımınız ve marka bilinirliğinizin arttırılmasına destek olabilmek amacıyla Ağaç İşleme Makineleri-İntermob Fuarları bu mecrada da etkinliğini her geçen gün arttırıyor. Ağaç İşleme Makinesi ve İntermob Fuarlarımıza Facebook ve Linkedin’den aktif olarak ulaşabilir, sorularınıza cevap alabilirsiniz. Türkçe ve İngilizce yapılan; Fuar ile ilgili bilgilerin, sektörel veri ve istatistiklerin paylaşılacağı sosyal medya hesapları tüm sektörün buluşma noktası haline gelen fuarlar ile ilgili tüm yıl boyunca bilgi edinmenizi, sektörün nabzını tutmanızı kolaylaştıracak. Sosyal medya hesaplarımıza aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

ProMatt özel bölümü ile yatak yan sanayi nabzı artık Tüyap’ta atacak

Azim ve kararlılıkla Avrasya’nın en büyük ahşap ve mobilya yan sanayi tedarik platformu olan Ağaç İşleme ve İntermob fuarları, yine yeniliklerle geliyor. ProMatt, yatak imalatı yan sanayi, ekipman hammadde ve makineleri özel bölümü bu yıl ziyaretçilerimizle buluşacak. Sektörün geleceğini şekillendirecek trendlerin görücüye çıktığı platformu oluşturmak, ziyaretçiler için tüm inovatif ürün ve hizmetlerin görülüp deneyimleneceği merkez olmak ve yüksek ürün ve katılımcı çeşitliliğine ulaşarak, ziyaretçilerin sektöre genel bakış kazanabilmesini sağlamak amacıyla açılan özel bölüm sayesinde yatak imalatı için gerekli her şey tek çatı altında bir arada olacak.

Geçtiğimiz yıl 111 ülkeden ziyaretçi çeken, 29 yıldır istikrarlı bir biçimde büyüyen Ağaç İşleme Makinesi ve 19 yıldır mobilya yan sanayisinin uluslararası pazarlara açılan kapısı olan Ağaç İşleme Makineleri- İntermob fuarları yarattıkları sektörel güç birliği ile vazgeçilmez bir ticaret merkezi olma niteliğini sürdürüyor.

Ağaç İşleme Makineleri ve İntermob Fuarları geçmişten aldığı tecrübe ve edindiği itibarı geleceğe taşıyabilme arzusuyla harmanlayarak siz değerli katılımcı ve ziyaretçilerimize en yüksek derecede fayda sağlayabilme için yola çıktı. 22-26 Ekim 2016’da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde görüşmek dileğiyle…